LOCTITE rešenja u održavanju

Od originalnog razvoja jedinstvene anaerobne tehnologije pre više od 50 godina, Loctite® proizvodi su postali bitan deo u mnogim mašinama i proizvodima koji su jezgro svakidašnjeg života.

Henkelova rešenja su dizajnirana da pomognu profesionalnim održavaocima u industriji kako bi iskoristili opremu do maksimuma, smanjili zastoje i oštećenja uređaja, obezbedili sigurnost i dugovečnosti urađenog posla.

Sa svojim dobro poznatim brendovima Loctite®, Teroson, Hysol®, Nordbak®, Henkel predstavlja svetskog lidera u donošenu potpunih rešenja za probleme koji se javljaju u industrijskoj proizvodnji i održavanju. Ovo čini Henkelove proizvode prvim izborom profesionalaca koji uz to dobijaju višedecenijsko iskustvo proisteklo iz inovatorske misije Henkela kao lidera na tržištu i neuporedivo kvalitetnu uslugu i tehničku podršku.

Henkel inženjeri, hemičari i prodavci će raditi sa korisnicima kako bi razumeli i rešili njihove probleme. Razvijanjem ideja i pojmova u stvarnim rešenjima, oni kombinuju resurse da naprave korist za sve.

 

Osiguranje navoja

Zaptivanje cevi i cevnih navoja

Ravno zaptivanje

Učvršćivanje

Trenutno lepljenje

Strukturalno lepljenje

Elastično lepljenje i zaptivanje – Silikoni

Elastično lepljenje i zaptivanje – MS polimeri

Metalom punjeni proizvodi

Smese protiv habanja

Čišćenje

Priprema površina

Podmazivanje – Suvi filmovi i ulja / masti / Anti-Seize

Tretman površina i zaštita od rđe

Proizvodi za hitne popravke

Oprema

Radionica za održavaoce

Popravka menjača, pumpi i osovina

  

Srndak d.o.o. Pribojska 31, 18000 Niš, Tel/Fax: 018/ 584-655, 584-269, Email: srndak@eunet.rs   © 2011 Srndak d.o.o.